Bora Öziş, Bandırma'nın vizyon sahibi liderlere ihtiyacı var”

Bora Öziş,  Bandırma




Ak Parti ilçe yönetiminde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bora Öziş, Bandırma'nın vizyon sahibi liderlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Son üç yıldır Bandırma'nın  çok iyi hizmet almadığına dikkati çeken Bora Öziş, yerel yönetimi adeta topa tutarak şu görüş ve düşüncelerini açıkladı:

‘'AK Partinin bir vizyonu var 2023 Lider Ülke Vizyonu.” Bu vizyon içersinde hedefimizde Marka Şehirler hedefi var.

AK Partili tüm belediyeler, şehirlerini marka şehirler haline getirmek için birbirleriyle yarışmaktadırlar.

Bandırma AK Parti zamanında sahil bandı, balıkhane,, otel, belediye binası tüm projeler ile Bandırma'nın ufku daha fazla açılmış, Bandırma artık hizmetin sadece yol-su-temizlik hizmetlerinden ibaret olmadığını yaşarak görmüştür.

Konuşmasında Bandırma'nın kendi hinterlandında çok önemli bir şehir olduğuna da dikkati çeken Öziş, Özellikle bölgemizin Sanayi Bölgesi” olarak planlanması, Bandırma-Biga hattında yapılacak olan sanayi yatırımları şehrin önemini bir kat daha arttırmaktadır. Bu süreçte Bandırma'nın doğru planlanması vizyon birikim noktasında, doğru yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Tarihi ve kültürü ile Marka Kent” olabilmek için önümüzde çok ciddi fırsat var. Buda 2014 yerel seçimleri.

Belediye başkanları şehrin liderleridir. Bandırma'nın vizyon sahibi liderlere ihtiyacı var. Böyle bir ekibe ihtiyacı var.

Son üç yıldır CHP ekibi Bandırma'nın gelişiminin önünde ne yazık ki engeldi. Bu engelin kaldırılması, bu engelin Bandırma lehine değiştirilmesi açısından 2014 yerel seçimleri çok önemlidir diye düşünüyoruz”

 

 

 



Sayim Alkazak
25.06.2012 23:00:52
Bora kardeşim doğru söylüyor, bu şehrin vizyon sahibi yöneticilere ihtiyacı var, tıpkı kendisi gibi

mali
27.06.2012 00:16:46
bora bey, çok genç biri ama genç olmasına rağmen bandırma için büyük bir şans. umarım belediye başkanı olur 2014 seçimlerinde

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı